Isnin, 3 November 2008

Krimer Bukan Tenusu boleh mempengaruhi kesihatan pengguna dalam jangka masa panjang.

Maafkan aku. Aku sibuk bercerita pasal aku secubit Power Ranger, tapi aku tak pernah tunjukkan bukti. Setakat Si Putih saja.

thumdrive@gmail.com_5dbd95c6

Aku sebelum jadi Power Ranger Putih. Dengan muka penuh kasih sayang mencurah-curah umpama air terjun.

Isyarat bagus menunjukkan aku sudah kenyang makan nasi goreng kampung telur mata.

Gambar ni aku pernah usulkan untuk diletak dekat kad pengenalan aku. Laju-laju aku kena tampar dengan kakak di kaunter. Aku tak tahu kenapa.

thumdrive@gmail.com_c6d4df15

Aku setelah melakukan ritual Power Rangers. Rokok dan gelang leher tajam-tajam untuk menambahkan efek bengis dan membahayakan kesihatan

Lihat topeng aku. Cantik kan? Penat tu aku ukir. Daripada seketul helmet muka penuh (full-face), jadi sebuah topeng berunsurkan kucing comel. Bukan kucing kencing. Kucing comel. Harap ambil perhatian.

Rambut aku berubah mendadak ketika jadi Power Ranger Putih. Memang automatik jadi macam tu. Mencacak-cacak ke atas. Konon-konon Super Saiya. Baru rasa gagah sikit. Rasaksa tengok pun gerun. Takut nak karate kepala. Nanti luka tangan.

Perasan anting-anting emas di telinga? Jangan main-main. Beli dekat Habib Jewels tu. Siapa cakap tak cantik memang aku tembak pakai pistol laser aku.

......

Aku tak ada idea lagi untuk Fakta Empat. Harap kamu semua dapat bersabar ya.

4 ulasan:

pae berkata...

kacak gak mok ko jd power rangers putey..ke puting???

papep pon ank wak roji kacak lg..kuikui

Bajet berkata...

haha mok mmg kacak. Tp anak wak roji lg gorgeous.

I.n.t.a.n berkata...

susahnye nak bayangkan ko jadi power rangers putih mok...
aku cube lg..
tapi xbejaye gakk..
jadi aku give up..
mungkin esok aku usehe lg ye..
lala~

Faiz Rev berkata...

mane ko amek gamba ni...memang ade iras2 muka ko mok...atau muka ko iras2 gamba ni?